dissabte, 14 de novembre del 2009

TREBALL COOPERATIU


Hola famílies!
Durant les darreres setmanes, hem estat treballant en algunes sessions en petit grup. D'això en deim treball cooperatiu. Xaferdejant per la web, he vist al bloc Aprenent a desaprendre, un article que parlava d'això i us el penjo per si és del vostre interès.Per què cal que els nostres alumnes aprenguin a treballar cooperativament?

Els grups cooperatius parteixen dels punts forts de tots els seus membres. Un estudiant pot ser més bo en destreses de pensament crític, mentre que un altre pot tenir una gran capacitat d'organització. Treballant en grups, els estudiants aprenen els uns dels altres mentre assoleixen els objectius de la tasca concreta o projecte.

Cada cop més activitats en el lloc de treball impliquen treball en equip. Donar als estudiants l'oportunitat per a treballar cooperativament pot ajudar-los a preparar-se per als avantatges i inconvenients del treball en col·laboració a la feina.

Els estudiants que treballen en grups cooperatius poden treure profit dels components del grup tot fent una revisió d’iguals interna mentre duen a terme els seus projectes ( coavalaució).

No us sembla que hi ha prou raons per fer-ho? Doncs, som-hi!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada