dijous, 25 de desembre del 2008

Ja hem acabat el primer Trimestre!!I, amb ell, ja s'acaba l'any i s'apropen les festes de Nadal.

Aquesta darrera setmana del trimestre hem hagut d'anar preparant diferents coses per celebrar aquesta festa tan esperada per noltros.

Per exemple, després d'haver fet tanta feina durant el trimestre, hem juntat totes les fitxes a un àlbum. De portada hi hem posat un dels 3 Reis d'Orient.Mirau que xules:Per felicitar les festes, hem fet una postal on hi hem escrit el vers de Nadal:

JO TENC UN BETLEM
PETIT I LLUENT
DE SURO I DE MOLSA
TOT BLANC DE TANTS BENS;
FIGURES I UN POBLE
D'ARGILA I PAPER
CORRALS AMB GALLINES
DOS BOUS I UN PAGÈS.
TRES REIS QUE FAN VIA
CAMÍ DEL PORTAL
L'ESTRELLA QUE ELS GUIA
ENS DIU:
BON NADAL!!

Al vers, l'hem après de memòria,i també hem après unes quantes cançons de nadal! Na Conxi, ens va ensenyar la cançó en anglès de "Merry Christmas" i en Salva, la cançó de "El Rei Negre".
Durant aquesta setmana, a la sortida de l'escola, cada curs s'encarregava de cantar una cançó diferent. Noltros, el dimarts dia 16 vam cantar la cançó de "Merry Christmas". Pels pares que no ens vau poder veure, aquí teniu un vídeo de la nostra cançó:
El que ens va fer més il·lusíó de tot, però, va ser l'arribada dels patges reials!!

El darrer dia d'escola, dia 23 de desembre, van venir. El mateix matí, els vam escriure la carta perquè la portassin al Reis. Vam pensar que també podíem demanar alguna cosa per la classe i també alguna cosa que ens pogués servir a tots: , felicitat, amistat, pau, amor, paciència...

Mirau els patges!Van arribar i es van posar a l'entrada de l'escola. Noltros, per a donar-lis la benvinguda, li vam cantar la cançó de "El Rei Negre" i també els vam llegir el vers de Nadal.

Creim que els va agradar molt perquè abans d'anar-se'n, ens van haver deixat regals a la classe.

Ara, hem d'esperar que els Reis també vinguin a casa nostra. Avam si mos duen molts regals! Segurament que sí, perquè a escola hem fet molta feina durant aquest trimestre i ens anam portant cada vegada un poquet millor!!
De cara a l'any que ve, intentarem acabar tots a l'escaló de dalt! i fer encara més feina per aprendre moltes coses més!!;-)
Des del Bloc, la classe de 1r B desitja a tots els pares i mares que tenguin un BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada